Všechny recepty : Pokrmy z drůbežího masa : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Krůtí játra s hráškem

Osmažené kousky krůtího masa s ochuceným dušeným hráškem a bylinkovými krutony


Čas přípravy: 20 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 295 / 1 porce
Kalorie: 136 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Krůtí játra s hráškem: Osmažené kousky krůtího masa s ochuceným dušeným hráškem a bylinkovými krutony


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Krůtí játra s hráškem

Potřebujete potraviny:
Hrášek zelený: 400 g (mražený)
Krůtí játra: 250 g
Petrželka: 5 polévkových lžíc (nasekaná)
Olej rostlinný: 4 polévkové lžíce
Krutony bylinkové: 4 polévkové lžíce (polotovar)
Ocet: 2 polévkové lžíce
Máslo: 2 polévkové lžíce
Hořčice: 1 kávová lžička (kremžská)
Oregano: 1 kávová lžička
Sůl
Pepř
Cibule: 1 ks (malá, nasekaná)

Potřebujete náčiní:

Postup přípravy:
Krok 1: Hrášek povaříme v kastrolu v menším množství osolené vody po dobu ca. 5 minut a scedíme.

Krok 2: V míse rozmícháme olej, hořčici, sůl, pepř,ocet a nakrájenou cibulku. V této směsi necháme uvařený hrášek ca. 20 min marinovat.

Krok 3: Krůtí játra nakrájíme na větší kousky a osmažíme je po obou stranách na pánvi s rozpuštěným margarínem. Poté okořeníme solí, pepřem a oreganem.

Krok 4: Když maso trochu vychladne, přidáme ho i s bylinkovými krutony do mísy s hráškem a lehce promícháme.

Krok 5: Pokrm před podáváním ozdobíme petrželkou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  1.svátek vánoční, zítra Štěpán / 2.svátek vánoční