Všechny recepty : Saláty : Francouzská kuchyně : Jednoduchý :

Salát Camembert

Pikantní salát z červené řepy, pomerančů a sýra camembert


Čas přípravy: 25 min
Počet porcí: 4 porce
Kalorie: 569 / 1 porce
Kalorie: 101 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Salát Camembert: Pikantní salát z červené řepy, pomerančů a sýra camembert


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Salát Camembert

Potřebujete potraviny:
Řepa červená: 4 ks (uvařená, oloupaná, nastrouhaná na tenké plátky)
Pomeranče: 4 ks (oloupané, nakrájené na dílky)
Sýr camembert: 250 g (nakrájený na plátky)
Cibule červená: 1 ks (nakrájená na tenké plátky)
Řeřicha: 4 polévkové lžíce (nasekaná)
Olej slunečnicový: 4 polévkové lžíce
Ocet balsamikový: 3 polévkové lžíce
Sůl
Pepř

Potřebujete náčiní:
Miska
Talíř dezertní (4 ka)

Postup přípravy:
Krok 1: Jednotlivé dílky pomeranče zbavíme slupky. Šťávu zachytáváme.

Krok 2: Tenké plátky červené řepy naaranžujeme na talíře. Na ně poskládáme plátky cibule, dílky pomeranče a kousky camembertu.

Krok 3: Příprava zálivky: v misce smícháme pomerančovou šťávu s olejem a octem, osolíme a opepříme.

Krok 4: Salát zalijeme zálivkou a posypeme nasekanou řeřichou.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  Martin, zítra Benedikt