www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Rybí polévka s kukuřicí a cuketouRybí polévka v mexickém stylu ochucená chilli a česnekemČas přípravy: 45 min Počet porcí: 4 porcí Kalorie: 373 / 1 porce Kalorie: 68 / 100 g Potřebujete potraviny: Vývar rybí: 1 l (možno nahradit zeleninovým či drůbežím) Kukuřice sladká : 500 g (konzervovaná nebo zmražená) Protlak rajčatový: 250 ml Ryba mořská: 250 g (nakrájené bílé rybí maso) Cuketa : 150 g Brambory syrové : 1 ks Citróny: 1 ks Cibule : 1 ks Papričky chili : 1 ks Máslo: 30 g Česnek : 1 ks (2 stroužky) Tymián: 1 kávová lžička Bobkový list: 3 ks Sůl Potřebujete náčiní: Velký hrnec Postup přípravy: Krok 1: Ve větším hrnci na polévku na másle opečeme nakrájenou cibuli a utřené stroužky česneku. Krok 2: Přidáme kukuřici, oloupanou cuketu nakrájenou na větší kousky, nakrájený brambor, chilli papričku a vše zvolna 5 minut podusíme. Krok 3: Na podušenou zeleninu přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, bobkový list a osolíme. Vaříme zvolna do změknutí ještě 12-15 minut. Krok 4: Přidáme bílé rybí maso nakrájené na větší kousky a ještě krátce na mírném ohni povaříme. Krok 5: Před podáváním vyjmeme bobkový list. Servírujeme s citronem. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |